“Er is echt niets zo leuk als het binnenkrijgen van een getekend contract” – Tom

Leestijd: 2 minuten

Tom is na zijn master Strategisch Management aan de Erasmus Universiteit in september 2021 bij Ecmanage aan de slag gegaan als Sales Consultant. 

“Na mijn studie was ik in eerste instantie op zoek naar wat grotere bedrijven. Ik werd toen via LinkedIn benadert door jou (Gaby) en ben heel blanco het gesprek in gegaan. Tijdens de gesprekken met Ron en Evert kwam ik erachter dat een kleiner bedrijf me eigenlijk wel aansprak. Je functie is niet beperkt tot 1 taak, je geniet meer vrijheid en krijgt een hoop verantwoordelijkheid. Ik mocht tot op zekere hoogte zelf invulling geven aan mijn functie.

Na twee maanden uitte die verantwoordelijkheid zich en ging ik zelfstandig naar klantafspraken toe. Dat bleek mij verrassend goed af te gaan en ik merkte dat ik daar voldoening uithaalde. Vanuit daar ben ik steeds verder de sales hoek ingedoken.

Bij dat contact met (potentiële) klanten zit echt mijn drijfveer. Ik ben de eerste indruk die iemand krijgt van het bedrijf en verantwoordelijk voor het gehele salesproces. Van het zoeken naar leads tot aan het uiteindelijk opstellen van het contract, en alles daartussen. En er is echt niets zo leuk als het binnenkrijgen van een getekend contract 😉.

Er staan nog een hoop leuke dingen op de planning. Ecmanage heeft al enkele internationale klanten, maar dit willen we graag verder uitbreiden. Onze Deense trial is succesvol geweest, daar hebben we nu een aantal klanten getekend en dit willen we graag doortrekken naar andere markten. Het systeem is niet voor niets beschikbaar in inmiddels 10 talen! Op den duur zou daar mooi iemand bij kunnen die onze lead generatie gaat doen. Dus als je nog iemand weet 😉.

Om stoom af te blazen voetbal ik in een groot vriendenteam. Sinds de coronaperiode heb ik ook padellen opgepikt. Dat is echt een verrassend leuke sport! Heel toegankelijk en lekker intensief.

In diezelfde periode ben ik ook gaan schaken. Telt dat? Het klinkt saai, maar het is een leuke intellectuele uitdaging. Misschien moeten we maar eens een schaakbord aanschaffen voor op kantoor. Of een padeltoernooi?”

Wie neemt het binnenkort tegen Tom op? Check of er een passende vacature voor jou bij zit: https://www.ecmanage.eu/nl/werkenbij/

Andere collega's vertellen...

collega-vertelt-laura
“Doordat iedereen in zijn kracht wordt gezet en je samen bezig bent met het innoveren van de markt, ga je met plezier aan het werk.” – Laura
Share this blog: