Werkstudent Marketing

Kies voor een interessante marketing baan naast jouw studie! Bij Ecmanage is er volop aandacht voor internationalisering én voor jou. Jij vormt samen met je nieuwe collega’s het team van specialisten dat ons IT-product uitbreidt.

* Studierichting: Communicatie, Bedrijfskunde, Markering, Commerciële economie of een studie in soortgelijke richting

Wat mag je verwachten?

Wat neem je mee?

Stel direct een vraag

Onze missie

Innovatieve oplossingen aanbieden, daar waar organisaties nog niet aan technologie hebben gedacht. Dagelijks bouwen we bij Ecmanage verder aan onze webapplicatie en leveren we met ons kleine, multidisciplinaire team Software as a Service voor meer dan 700.000 gebruikers in Nederland en omliggende landen! Nu is het tijd om de Europese markt verder te veroveren. Benieuwd hoe jij hier als werkstudent sales aan kunt bijdragen? Lees dan snel verder.

Jouw missie

Als Werkstudent Sales bij Ecmanage ben je de rechterhand van onze Sales Managers. Jullie bouwen samen aan de uitbreiding van het klantenbestand van Ecmanage. Dagelijks houd je je bezig met het genereren van de juiste leads, het in kaart brengen van de Europese markt en help je om zoveel mogelijk afspraken in te plannen. De rol is uitstekend geschikt om in door te groeien en om jouw sales skills te ontwikkelen. Heb je andere ideeën? Eigen initiatieven worden hier aangemoedigd.

Daag jij jezelf graag uit en past bovenstaand bij jou? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren op deze vacature.

Ik vind het heel leuk om onze werkstudenten én onze sales te zien groeien!
Tom
Tom van den Broek
Sales Consultant

Jouw ontwikkeling

Er zijn bij Ecmanage voldoende collega’s om van te leren! Hebben we de kennis niet in huis? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Passen wij bij jou?

Deze baan is voor mij!

Vul hieronder je gegevens in. Onze recruiter Gaby neemt binnen 3 werkdagen contact met je op.

Meer weten over werken bij Ecmanage?

Neem contact op voor meer informatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst