Sales Consultant

Bij Ecmanage is het tijd om de Europese markt verder te veroveren met onze innovatieve aanpak. Onze groeiplannen zijn ambitieus, en we zijn klaar om ons team te verdubbelen om deze doelen te bereiken. Groei jij met ons mee?

Waarom Ecmanage?

Bij Ecmanage zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van het meest innovatieve Kleding Management Systeem van Nederland en Europa. Onze grensverleggende webapplicatie wordt als Software as a Service geleverd aan meer dan 500.000 gebruikers. In ons team ben je meer dan alleen een werknemer; je bent een pionier die deelneemt aan een reis van groei en ontwikkeling.

Jouw rol

Als Sales Consultant bij Ecmanage ben jij de motor achter onze internationale groei. Jouw taak? Het opsporen van de juiste leads, het smeden van sterke klantrelaties en het continu aanscherpen van onze positie in de markt. Maar je staat er niet alleen voor. Samen met toegewijde collega’s zoals Tom, Ron en ons marketingteam, ontwikkel je een krachtige salesstrategie. Met jouw scherpe inzichten en de ondersteuning van ons technische team, open je deuren naar nieuwe mogelijkheden en versterk je bestaande klantrelaties.

Jouw ontwikkeling

Bij Ecmanage geloven we in jouw groei en ontwikkeling. Met een individuele aanpak en de vrijheid om jezelf te ontplooien, krijg je alle ruimte om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer van ervaren collega’s, ontdek nieuwe mogelijkheden en creëer jouw eigen succesverhaal.

Wie we zoeken

We zijn op zoek naar gedreven individuen die niet bang zijn om de status quo uit te dagen en te streven naar verbetering. Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin van je carrière staat, als je gepassioneerd bent om impact te maken in een snelgroeiend bedrijf, dan willen we graag van je horen.

Verder beschik je over

  • Een hbo/wo werk- en denkniveau.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Kennis van Duits en Frans is een pre.
  • Een passie voor het genereren van leads, het onderhouden van klantrelaties en het bijdragen aan de propositie van ons product in de markt.
  • Jij werkt zelfsturend, bent proactief, hebt een professionele maar no-nonsense mentaliteit, houdt van korte lijnen, en houdt graag de regie over het totale sales proces.
  • Beschikbaarheid 40 uur

Wat we bieden

  • Een uitdagende rol in een jong en informeel team.
  • Een groeisalaris, waarbij je bij aanvang een salaris ontvangt tot €3.500.
  • Een bedrijf met groei op de agenda, waar jouw bijdrage essentieel is voor onze groei.
  • En voor ons vanzelfsprekend: 24 vakantiedagen, pensioen, laptop, mobiele telefoonvergoeding, hybride werken, dagelijks verzorgde lunch, gezellige bedrijfsuitjes en borrels om successen te vieren.

Past Ecmanage bij jou?

Bij Ecmanage draait het allemaal om teamwork, hard werken en vrijheid. We geloven in het belang van samenwerking en het delen van ideeën om tot de beste oplossingen te komen. We moedigen proactief denken aan en geven onze medewerkers de vrijheid om zelfstandig te opereren. Binnen ons bedrijf creëren we een omgeving waarin elk individu zijn eigen inbreng heeft en bijdraagt aan het geheel, altijd met de steun en input van het team. Samen streven we naar succes en vieren we onze gezamenlijke prestaties.

Word onderdeel van ons team

Ben je klaar om deel uit te maken van ons groeiende team en een verschil te maken in de wereld van Kleding Management Systemen? Solliciteer vandaag nog en word een pionier in onze reis naar succes! 

Stuur jouw sollicitatie naar hr@ecmanage.eu of bel ons op 070-4157120.

Bij Ecmanage geven we alle klanten, groot of klein, de aandacht die zij verdienen!
Barbara
Barbara
Support medewerkster

Sollicitatieprocedure

Dit vind je leuk om te doen!

Ecmanage feitjes

Stel direct een vraag

Vanessa Breeveld (Corporate Recruiter)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst