Front-end Developer

Bij Ecmanage ben je niet alleen onderdeel van een omgeving waar innovatie en technologische vooruitgang centraal staan, maar ook van een hechte club van gepassioneerde professionals.

Waarom Ecmanage?

Bij Ecmanage streven we ernaar om het meest innovatieve Kleding Management Systeem van Nederland en Europa te ontwikkelen. Met trots werken we voortdurend aan onze grensverleggende webapplicatie, die als Software as a Service wordt geleverd aan meer dan 500.000 gebruikers. Bij ons in het team, ben je niet zomaar een werknemer; je bent een pionier die deelneemt aan een opwindende reis van groei en ontwikkeling.

Jouw rol

Als Front-end Developer bij Ecmanage ben je meer dan alleen een technologische expert; je bent een bouwer, een visionair en een teamspeler. Je draagt niet alleen bij aan de ontwikkeling van onze webapplicatie, maar ook aan de groei van ons bedrijf en jouw eigen professionele reis. Je werkt nauw samen met een gedreven team, geleid door collega software architect Evert, en ondersteund door twee getalenteerde collega software developers, Dennis en Leon. Gezamenlijk zetten we ons in voor het ontwikkelen van hoogwaardige softwareoplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Jouw ontwikkeling

Bij Ecmanage geloven we in voortdurende groei en ontwikkeling. Met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, bieden we een op maat gemaakt pad om jouw ambities waar te maken. Samen vormen we een familie van gedreven individuen die elkaar ondersteunen, inspireren en uitdagen om elke dag het beste uit zichzelf te halen.

Wie we zoeken

Als ondernemende geest ben je gedreven door innovatie en het behalen van resultaten. Het is van essentieel belang dat je ervaring hebt met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten voor onze webapplicatie, het bouwen van koppelingen via API’s, en het bijdragen aan architecturale en functionele vraagstukken. Kennis van TypeScript, en Vue (Composition API) is belangrijk, waarbij ervaring met Vue 3 als een pre wordt beschouwd.

Als je bekend bent met vergelijkbare (templating) frameworks zoals React of Angular(JS), kun je ook snel met Vue aan de slag. Ervaring met unit testing en Visual Studio Code als IDE zijn pluspunten, maar geen vereisten. Als je geen ervaring hebt met deze technieken en tooling, bestaat de mogelijkheid dit aan te leren.

Verder beschik je over

  • Hbo/wo werk- en denkniveau in computerwetenschappen of gerelateerd vakgebied.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels.
  • Creatieve mindset en een scherp analytisch vermogen.
  • Probleemoplossend vermogen en teamgerichtheid.

Wat we bieden

  • Een uitdagende rol in een jong en informeel team.
  • Een groeisalaris, waarbij je bij aanvang een salaris ontvangt tot €4.500.
  • Een bedrijf met groei op de agenda, waar jouw bijdrage essentieel is voor onze groei.
  • En voor ons vanzelfsprekend: 24 vakantiedagen, pensioen, laptop, mobiele telefoonvergoeding, hybride werken, dagelijks verzorgde lunch, gezellige bedrijfsuitjes en borrels om successen te vieren.

Past Ecmanage bij jou?

Bij Ecmanage draait het allemaal om teamwork, hard werken en vrijheid. We geloven in het belang van samenwerking en het delen van ideeën om tot de beste oplossingen te komen. We moedigen proactief denken aan en geven onze medewerkers de vrijheid om zelfstandig te opereren. Binnen ons bedrijf creëren we een omgeving waarin elk individu zijn eigen inbreng heeft en bijdraagt aan het geheel, altijd met de steun en input van het team. Samen streven we naar succes en vieren we onze gezamenlijke prestaties.

Word onderdeel van ons team

Ben je klaar om je vaardigheden verder te ontwikkelen, dan moedigen we je zeker aan om te solliciteren. Stuur jouw sollicitatie naar hr@ecmanage.eu of bel ons op 070-4157120.

Ecmanage is een organisatie waar software development het bestaansrecht is! Als developer kun je daarom grote impact maken.
Laura
Laura
Lead Front-end Design

Sollicitatieprocedure

Dit vind je leuk om te doen!

Ecmanage feitjes

Stel direct een vraag

Vanessa Breeveld (Corporate Recruiter)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst