Afstuderen bij Ecmanage

Ben jij op zoek naar een sterke basis voor jouw ICT carrière als software engineer? Kom afstuderen bij Ecmanage!​

Waarom Ecmanage?

Bij Ecmanage zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van het meest innovatieve Kleding Management Systeem van Nederland en Europa. Onze grensverleggende webapplicatie wordt als Software as a Service geleverd aan meer dan 500.000 gebruikers. In ons team ben je meer dan alleen een werknemer; je bent een pionier die deelneemt aan een reis van groei en ontwikkeling.

Jouw rol

Bij Ecmanage bouwen wij innovatieve softwareoplossingen. Wij zijn daarom altijd op zoek naar enthousiaste studenten met goede ideeën die meer willen dan een eenvoudige afstudeeropdracht. Zo kun jij ons jouw talenten en ambities laten zien en begeleiden wij jou waar nodig. Klikt het goed tussen jou en ons dan krijg je zeker een baan aangeboden en kun je je na je afstuderen specialiseren tot front-end developer, back-end developer of fullstack developer.

Heb je zelf al een idee voor een afstudeeropdracht? Leg het ons voor. Anders hebben wij een uitdagende opdracht waarmee je jouw afstudeeropdracht tot een succes kan maken. Hieronder een aantal voorbeelden.

Jouw ontwikkeling

Bij Ecmanage geloven we in jouw groei en ontwikkeling. Met een individuele aanpak en de vrijheid om jezelf te ontplooien, krijg je alle ruimte om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer van ervaren collega’s, ontdek nieuwe mogelijkheden en creëer jouw eigen succesverhaal. Na jouw afstuderen kun je fulltime aan de slag bij Ecmanage. Stroom bijvoorbeeld door naar front-end of back-end developer! 

Wie we zoeken

  • Je bent creatief, enthousiast en ambitieus​.
  • Je bent geïnteresseerd om alvast rond te kijken in een softwarebedrijf voor een leuke baan
  • Je volgt een ICT opleiding op HBO of WO-niveau.

Voorbeelden van mogelijke afstudeeronderwerpen

  • Analysis of UI interaction and definition and creation of middle layer API on existing database infrastructure.
  • Opzetten workflow engine in opensource database.
  • Introduceren sjablooneditor en PDF creator.

Past Ecmanage bij jou?

Bij Ecmanage draait het allemaal om teamwork, hard werken en vrijheid. We geloven in het belang van samenwerking en het delen van ideeën om tot de beste oplossingen te komen. We moedigen proactief denken aan en geven onze medewerkers de vrijheid om zelfstandig te opereren. Binnen ons bedrijf creëren we een omgeving waarin elk individu zijn eigen inbreng heeft en bijdraagt aan het geheel, altijd met de steun en input van het team. Samen streven we naar succes en vieren we onze gezamenlijke prestaties.

Word onderdeel van ons team

Ben je klaar om deel uit te maken van ons groeiende team en een verschil te maken in de wereld van Kleding Management Systemen? Solliciteer vandaag nog en word een pionier in onze reis naar succes! 

Stuur jouw sollicitatie naar hr@ecmanage.eu of bel ons op 070-4157120.

Ik ben afgestudeerd met een creatieve opdracht bij Ecmanage en kreeg daarna een baan aangeboden!
Laura
Laura
Lead Font-end Design

Sollicitatieprocedure

Ecmanage feitjes

Stel direct een vraag

Vanessa Breeveld (Corporate Recruiter)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst