“Ik voel mij bij Ecmanage een echte ‘recrultuurder’. Recruitment met focus op cultuur.” – Gaby

Leestijd: 2 minuten

Onze Recruiter Gaby zat voor de verandering eens aan de andere kant van de tafel en werd geïnterviewd door collega Tom.

“Twee jaar geleden besloot ik weer te gaan studeren. Ik zocht daarom een baan waarmee ik de HBO studie Toegepaste Psychologie kon combineren. Bij Ecmanage kreeg ik de gelegenheid om parttime aan de slag te gaan als Recruiter en daarnaast te studeren dankzij het ontwikkelingsbudget van de organisatie. Best een risico en een commitment, maar het voelde goed, dus we zijn ervoor gegaan!

Ik kwam vanuit een targetgerichte recruitment omgeving waar weinig aandacht werd geschonken aan de persoonlijkheid en soft skills van een kandidaat. Een van de belangrijkste redenen om bij Ecmanage te starten was dan ook de aansluitende visie op werving en selectie. Ik ben geen verkoper en heb als psychologe in spé met name interesse in de persoon-organisatie-fit. Ik las pasgeleden ook een leuk artikel waar de samenstelling ‘recrultuur’ werd genoemd. Recruitment met focus op cultuur. Ik voel mij bij Ecmanage een echte ‘recrultuurder’.

Het werken en gelijktijdig studeren is pittig, maar ook ideaal. Alle relevante kennis kan ik direct inzetten en opdrachten voor de studie mag ik op de werkvloer uitvoeren. Mijn doel is om uiteindelijk af te studeren in de richting Arbeid & Organisatiepsychologie en gaandeweg steeds meer HR gerelateerde werkzaamheden op te pakken. Daar krijg ik nu al ruimte voor overigens. Zo denk ik bijvoorbeeld mee over vraagstukken rondom huisvesting en medewerkerstevredenheid.

De afgelopen jaren heb ik vooral een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt. Daar heeft Ecmanage als werkgever en in het bijzonder collega’s Evert en Ron een grote bijdrage in gehad. Ik kwam vanuit een chaotische periode in mijn leven bij Ecmanage terecht en moest enorm wennen aan de mate van vertrouwen die er werd gegeven en de ruimte voor eigen initiatieven. Ik heb flink aan mijn zelfvertrouwen moeten werken om die ruimte ook te kunnen benutten. Ik ben er nog niet helemaal, maar met de ondersteuning van collega’s en alle informatie vanuit de opleiding ben ik ervan overtuigd dat het goed komt.

Er staan heel veel leuke dingen op de planning rondom de ontwikkeling van HR binnen de organisatie en natuurlijk omtrent mijn eigen ontwikkeling. Maar ik kijk er vooral naar uit om de komende tijd nieuwe collega’s te mogen verwelkomen!”

Zit jij binnenkort bij Gaby aan tafel? Bekijk onze vacatures hier: https://www.ecmanage.eu/nl/werkenbij/

Andere collega's vertellen...

collega-vertelt-tom
“Er is echt niets zo leuk als het binnenkrijgen van een getekend contract” - Tom
collega-vertelt-laura
“Doordat iedereen in zijn kracht wordt gezet en je samen bezig bent met het innoveren van de markt, ga je met plezier aan het werk.” – Laura
collega-vertelt-mcvillein
"Mijn doel is om de merkidentiteit van Ecmanage nog beter over te brengen." - Mcvillein
Share this blog: